OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Okul Aile Birliğimizle anlamlı bir geceye daha imza attık.

Okul Aile Birliği tarafından Double Tree By Hilton Kocaeli Otel’de gerçekleştirilen geceye katılım yoğundu.

Okul Aile Birliğimizin 37. Yıl Etkinlikleri kapsamında başlattığı “Korkmuyoruz, Koruyoruz, Kolluyoruz” adlı sosyal sorumluluk projeleri ile elde edilen gelir Kanser Savaşçıları Derneği aracılığıyla tedavi olan hasta yakınlarının konaklayabileceği aynı zamanda psiko destek de alabilecekleri “Bir Ev” Projesi için ve projeler kapsamında ihtiyacı olan diğer derneklere de bağışlanacak.

Anlamlı geceye; Kurucu Temsilcimiz Hamiyet Satı, Yönetim Kurulu üyesi Mahir Seymen’in eşi Arzu Seymen, İzmit yerleşkesi Anadolu Lisesi Müdürümüz Gülistan Tireli, İlk ve Ortaokul Müdürümüz Ercan Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Banu Zamanis Çakır, Kanser Savaşçıları Dernek Başkanı Aslı Ortakmaç ve eşi, idareciler, çok sayıda öğretmen ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Banu Zamaniş Çakır, “Okulumuzun kuruluşunun 37.yılını geride bıraktık. Büyük mutluluk ve gurur içerisindeyiz. Okul Aile Birliği olarak sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız ‘İyilik Evi’ projesinin ardından ‘Sesleniyoruz’ projesi sonrasında “Korkmuyoruz” Projesi ve şimdi de “Korkmuyoruz, Koruyoruz, Kolluyoruz” Projesiyle ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Bu projelerle birlikte öğrencilerimize farkındalık duygusunu da aşılıyoruz” dedi.

Ardından İlk ve Ortaokul Müdürümüz Ercan Demir, konuşmasına “Sevgili ailem” sözcükleriyle başladı. “Bugün çok mutluyuz. Çok gururluyuz. İyilik kavramı herkes için farklıdır. Fakat sosyal sorumluluk projeleriyle bir nebze olsun insanlarımıza iyiliğimiz dokunsun istiyoruz. Biz velilerimizle, öğretmenlerimizle Atatürkçü düşünceyle birleştik. Cumhuriyet düşüncesiyle birleştik. Biz büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Anadolu Lisesi öğrencileri Modern Dans öğretmeni miz Buse Doğu eşliğinde yaptıkları vals ile büyük beğeni kazandı. 

Gece boyunca gönüllerince eğlenen davetliler ve  Aile Birliği böylesine anlamlı bir etkinliği daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.