"EĞİTİMDE ÖĞRETMENİN ÖZ FARKINDALIĞI" EĞİTİMİ

2018-2019 Eğitim öğretim yılını akademik ve sosyal alanda gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlik ve başarı ile tamamlayan kurumumuz, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için planlamaları ve çalışmalarının yapılacağı seminer çalışmalarından ilkini 19 Haziran 2019 Çarşamba günü gerçekleştirdik.

Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi'nde, İzmit ve Darıca yerleşkesi idarecileri ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen çalıştayda Sosyal Pedagog Cavit Yeşildağ tarafından “Eğitimde Öğretmenin Öz Farkındalığı” adlı eğitim çalışması yapıldı.

Yurt dışında birçok ülkede eğitim sistemlerini inceleyen, çalışmalarda bulunan, bunun yanında öğretmen eğitimi veren farklı kurumların da eğitim danışmanlığını yapan, ayrıca MEF ve Medipol Üniversiteleri eğitim fakültelerinde görev yapan Cavit Yeşildağ’ın gerçekleştirdiği eğitim, katılan idareci ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle izlendi. 

Rahmi Seymen Konferans Salonu’nda İzmit ve Darıca Yerleşkesi idareci ve öğretmenlerinin  katılımıyla gerçekleşen ve tüm gün devam eden eğitim, herkesin memnuniyeti  ve beğenisiyle sona erdi.