YALVAÇ URAL ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

       Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin hazırladığı “Mizah Haftası” etkinliğinde 19 Nisan 2019 Perşembe günü öğrencilerimiz,  üç kuşağın yazarı çocuk edebiyatı ve çocuk dergiciliğinde etkili olmuş değerli yazar Yalvaç Ural’la buluştu.

7. sınıf öğrencilerimizin okuduğu Başparmak Çocuklar adlı kitabında internet ve bilgisayar oyunları başta olmak üzere, teknolojinin şekillendirdiği “yeni çocuk”lara ve onlara ayak uydurmaya çalışırken kendilerini de dönüştüren anne babalara odaklanan yazarımız  “tetris”ten “tabletli lazımlık”a uzanan şaşırtıcı süreci kendine özgü mizahi üslubuyla anlatarak keyifli anlar yaşattı.

         Seymenli öğrenciler beğenerek okudukları “Başparmak Çocuklar” kitabının yazarıyla yaptıkları söyleşiye ilgiyle katıldılar. Yazarımız kitaplarının yazılma sürecini aktarırken kullandığı eğlenceli anlatımı ile öğrencilerimize keyifli dakikalar yaşattı. Daha sonra öğrencilerin sordukları soruları yanıtladı. Değerli yazarımız Yalvaç Ural öğrencilerimizle geçirdiği keyifli söyleşiden sonra Seymen Eğitim Kurumlarını kitaba ve okumaya olan tutumundan dolayı kutladığını dile getirdi. Söyleşi yazarın öğrencilerimizin kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.