TEK YÜREK VE TEK SES: “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!”

    Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeni ile duygu yüklü bir program hazırladık.

Veli, öğrenci ve öğretmenleriyle spor salonunda bir araya gelen “Seymen Ailesi” olarak  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü görkemli bir törenle yaşadık. 

Sunuculuğunu 10/A sınıfı öğrencimiz Batuhan Eryargı’nın yaptığı, Ortaokul Müdür Yardımcımız Yahya Kös ve İlkokul Müdür Yardımcımız Selin Kapıcı’nın  önderliğinde hazırlanan tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aysun Alkan yaptı.

Müzik öğretmenlerimiz Berk Yayman, Neşe Sarısözen Adalı, ve Oğuz Özzeren eşliğinde 6.sınıf öğrencilerinden oluşan Çanakkale korosu, birbirinden duygulu şarkı ve marşlarla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Drama öğretmenimiz Sümeyye Uzuner eşliğinde 10. Sınıflardan oluşan Çanakkale Orotoryosu izleyenlerden büyük alkış alırken sonunda tüm öğrenciler, veliler ve öğretmenler vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu ve gururunu yaşadı.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, Mali işler Koordinatörü Cevdet Turan, idareciler, öğretmenler ve veliler katıldı.