AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

 Okul Aile Birliği seçimimiz yapıldı.


Lise Müdürümüz Gülistan Tireli, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Ercan Demir önderliğinde yapılan ve gönüllülerin aday olduğu seçimde, açık oylama yapıldı, yönetim belirlendi.


Okul konferans salonumuzda gerçekleşen toplantıda, Lise Müdürümüz Gülistan Tireli yaptığı konuşmasında “yarının aydınlığı ve teminatı çocuklarımızın doğduğu, ilk anlamlı dokunuşlarının yapıldığı yerdir aile. Ailenin kollarından ilk ayrılış, en az sizler kadar ilgi ve sorumluluk gördüğü ikinci yuvasıdır okul. 36 yıllık geçmişimizde gördük ki topluma yararlı bireylerin temellerinin atılıp, ilmek ilmek işlendiği düzen; okul ve aile iş birliğinin nitelikli yapıldığı süreçte gerçekleşmektedir” derken, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Ercan Demir “geçmiş yönetimin çok başarılı işlere imza attığını ve okul idaresi ile büyük uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, yeni seçilecek olan yönetim kuruluna da başarılar diledi.


            Yapılan okul Aile Birliği  yeni seçimlerinde Aile Birliği başkanlığına tekrar Dr. Banu Zamaniş Çakır geldi. Öncelikle arkadaşlarına bu görevi kendisine tekrar laık gördükleri için teşekkür eden başkan Çakır, Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın misyonunu ve Seymenlilik ruhunu her platformda başarı ile temsil edeceklerini ve kuruma sosyal sorumluluk projeleri ile destek vereceklerini belirtti. Toplantı sonunda okul idaremiz de kendisini kutladı.